​Solidarity Benefit project is geboren: gezondheidsvoordelen tegen rustige prijzen en zonder wachtrij

Particuliere gezondheidsdiensten tegen een rustige prijs en zonder langer wachten, te boeken via het platform CupSolidale.it: dit is het initiatief dat aan de basis ligt van het solidarity Performance Project dat voortkomt uit een Overlegtafel tussen instituten, privéklinieken van de provincie Florence en CupSolidale, de Florentijnse startup van Gezondheidsreserveringen.

Prestatie Solidariteit is een experimenteel project op het moment, was actief tot 31 December 2021, die werd opgericht na de opschorting tot het einde van het jaar als gevolg van het gebrek aan middelen van de Cup, competitieve, dat wil zeggen, de overeenkomst tussen ASL Toscana Centro en particuliere scholen onder contract met de regio Toscane om alle burgers te ontmoeten die die bezoeken en tests moesten gebruiken die niet konden worden uitgevoerd in de publieke sector in een korte tijd.

De solidariteitsdienst is een deugdzame Unie van intenties van de particuliere partner en de derde sector om burgers een alternatief te bieden zonder wachtlijsten en vooral in een rustig tempo.

Het initiatief heeft een karakter van urgentie en temporaliteit ter ondersteuning van het volksgezondheidsstelsel, om de patstelling als gevolg van de noodsituatie op gezondheidsgebied te overwinnen, maar als er een behoefte is, kan het zelfs in latere perioden opnieuw worden geactiveerd.

Hoe een solidariteitsdienst te boeken
Het reserveren van een dienst tegen een solidariteitspercentage is heel eenvoudig: de patiënt maakt verbinding met de site www.cupsolidale.it en het geeft in het onderzoeksveld de prestaties van de gezondheidszorg die het nodig heeft. Dit genereert een reactie pagina met de lijst van beschikbaarheid en naast een aantal zal er de naam: “solidariteit dienst”.

Of, u kunt direct naar de promoties pagina https://www.cupsolidale.it/promozioni/prestazionesolidale en u selecteert de prestaties die u nodig hebt.

De solidariteitsuitkering geldt voor de volgende soorten onderzoeken: MRI, CT, echografie, Echocolordoppler, X-ray, elektromyografie en fysiotherapie.

De concessionele voordelen zijn beschikbaar voor een beperkte periode, met een timer zichtbaar op het moment van boeking en kunnen uitsluitend via het platform worden geboekt www.cupsolidale.it met online betaling.

De klinieken die zich bij het project hebben aangesloten zijn: Salus Medica, Nuova Igea, Istituto Nord Firenze, Ambulatori della Misericordia Di Campi Bisenzio, Fondazione Estote Misericordes di Borgo San Lorenzo, Istituto Prosperius, Casa Di Cura Leonardo, Croce Rossa Italiana – Comitato Di Bagno a Ripolli.

Geef een antwoord