Covid-vaccin: nog drie open dagen voor eerste en derde dosis

Janssen of Johnson & Johnson, alle personen, ongeacht hun leeftijd, die gedurende ten minste 6 maanden (180 dagen) zijn gevaccineerd met een enkele dosis van het vaccin, kunnen de aanvullende dosis, de zogenaamde recall versterkende (booster), ook op het portaal prenotavaccino boeken.gezondheid.Toscane.en vanaf 12.00 uur vandaag, vrijdag 12 November: in eerste instantie was het alleen mogelijk voor 60-plussers.

Hoe ministeriële aanwijzingen, ook in Toscane, daarom, degenen die in zijn tijd zijn gevaccineerd met de Janssen enkele dosis, het voltooien van de vaccinatiecyclus met een enkele inenting, ze kunnen toegang krijgen tot een extra dosis van hetzelfde vaccin op twee manieren: bezoek de hub van ruimtelijke referentie zonder reservering, toegang tot de gratis, of u kunt de afspraak boeken op de regionale portal.

Ondertussen, om 11.30 uur vandaag, 6.059.841 totale vaccinaties werden uitgevoerd in Toscane, waarvan 3.037.089 met eerste doses en 2.739.436 met volledige cyclus, zoals gerapporteerd op de regionale portal dat in real time de voortgang van de vaccin campagne bewaakt.

Open Dagen Terug om gevaccineerd te worden

Het is het initiatief “vaccin dì”, gelanceerd door de Orde van de Medici van Florence, regionale Federatie Misericordie van Toscane en coördinatie Misericordie Florentijnse gebied en ondersteund door Regione Toscana en USL Toscana Centro. Het initiatief zal het mogelijk maken om zowel de eerste als de derde dosis uit te voeren, voor degenen die al recht hebben.

Het ‘vaccin dì’ gaat op 16 November verder in Piazza dell ‘ Isolotto in Florence, vervolgens op 23 November in via Caduti Di Montelungo, in Borgo San Lorenzo en eindigt op 30 November in Piazza Dalmazia in Florence. Voor alle afspraken is de tijd 10-15.

“Gevaccineerd worden is de enige mogelijke optie om terug te keren naar normaal-commentaar van de voorzitter van de Orde van de Medici van Florence Pietro Dattolo -. Deze dagen geven we ook de mogelijkheid, voor degenen die er recht op hebben, om de derde dosis te maken, wat essentieel is om de dekking uit te breiden en Covid definitief te verslaan”.

“Gaat verder, met plezier, – zei De voorzitter van de Coordination Mercies gebied Florentine Andrea Ceccherini – de samenwerking tussen de Coordination Mercies gebied van florence en de Orde van de Medici familie van Florence, om een concrete bijdrage te geven om het vaccin aan iedereen, zelfs aan degenen die niet in staat zijn om het te boeken via het portaal. Bij het bevorderen van vaccinatie voor alle burgers staat barmhartigheid voorop”.

“De derde dosis of het terugroepen van de vaccinatie is al een paar weken een realiteit en, zoals Minister Speranza vandaag in de zaal bevestigde op een vraag van Italia Viva, de derde dosis is strategisch voor de voortzetting van de vaccincampagne. Vanaf 1 December, in feite, mensen van 40 tot 60 jaar oud zullen ook worden opgeroepen om de derde dosis uit te voeren ” zo Gabriele Toccafondi, Florentijnse plaatsvervanger van Italia Viva.

“Met dit programma en deze hoge aantallen, waarom doen zonder grote en functionele vaccin hubs zoals het Mandela Forum? Als het alternatief is om nieuwe structuren te huren, zoals tensostructuren, die dan moeten worden verwarmd en onderhouden met waarschijnlijk hogere kosten dan de huidige, is het dan niet de moeite waard om te proberen om een hub per provincie te behouden die het mogelijk maakt om de derde dosis te versnellen? In die zin zou ik graag begrijpen waarom we niet vanaf 1 December verder gaan met bijvoorbeeld het Mandela Forum in Florence”, besluit Toccafondi.

Griepvaccin campagne start

De gemeente Greve In Chianti biedt openbare ruimtes, ontsmet de lokalen na elke dag van vaccinatie en organiseert de vaccinatie en informatie-activiteit, in nauwe samenwerking met huisartsen, het illustreren van manieren, plaatsen en artsen om contact op te nemen. Er zijn drie locaties waar stakeholders van de gezondheidszorg campagne, de jaren zestig, en personen met ziekten, ze kunnen de vaccinatie: het stadio comunale Walter Francs van Greve In Chianti (met input van de Sr222), het civic Centre municipal Strada In Chianti (via Togliatti) en de SMS Openbare Dienst van San Polo (via Dina en Pietro Stefanini, 2).

Reserveringen kunnen worden gemaakt op de locaties in Greve, Strada en San Polo. De vaccinatiesessies vinden plaats vanaf morgen, zaterdag 13 November, in San Polo en Strada, terwijl ze in Greve op 20 November beginnen.

De burgemeester Paolo Sottani benadrukt de rol van de meest waardevolle van de sociale structuur, en gezondheid, uit te drukken “een speciale dank aan de verenigingen AVG, het Italiaanse Rode Kruis Greve In Chianti Strada In Chianti, de SMS San Polo en artsen van de Algemene Geneeskunde voor de samenwerking die opnieuw manifesteerde zich dankzij de collectieve inspanning om een operatie te bereiken gezondheid is essentieel, vooral in de context van de pandemie situatie, helaas, is nog steeds in uitvoering”.

Geef een antwoord