Het seizoen 2021/2022 van het Teatro di Cestello

Florence- “theaters zijn als pleinen van onze steden” beweerde Paolo Poli, Geciteerd door acteur en regisseur Marco Predieri in het illustreren van het nieuwe billboard van het Teatro di Cestello, samen met de artistiek directeur Marcello Ancillotti. Een rijk en gevarieerd programma, ondersteund door de stad Florence, met bijdragen van Fondazione Cassa di Risparmio di Firenze en Unicoop Firenze, waar grote namen van de Nationale scene zijn verweven met de originele producties van de Compagnia Stabile. De mand, daarom, zelf-definieert als een plein, geopend op een van de mooiste pleinen van Florence, en wijdde de volgende inauguratie, op 20 en 21 November, aan haar en aan onze stad, met de diva Donatella Alamprese bezig met het recital “Serenade In Florence”, en in 2019 maakte hij zijn debuut in Japan, ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de jumelage tussen de regionale hoofdstad van Toscane en de stad Kyoto.

Na een drie dagen, het laatste weekend van November, met het festival van Cantiere Obraz: “de adem van het publiek “we zullen al in December, maand gewijd aan Kerstmis, gestart door de komedie” 13 A tavola ” vertolkt en geregisseerd door Marco Predieri, naast Maria Rita Scibetta. Op 8 December komen Cinzia Berni en Francesca nunzi met de knetterende nieuwe komedie “Chi m ‘ ha vista”, 11 December het Broadway Shots concert, vervolgens van 17 tot 24 de Dickens klassieker” Canto Di Natale ” geregisseerd door Marcello Ancillotti.

Op 31 December, replica ’s tot na de Driekoningen, toosten met” the supposed legacy of the cavalier Nencioni”, comic noir van Stefania Mancini en Maurizio Faggi. Op 15 en 16 januari zullen Matteo Vacca en Morgana Giovanetti de hoofdrol spelen in Massimiliano Bruno ‘ s nieuwe komedie “lies” geregisseerd door Marco Simeoli, die we ook op het podium zullen zien op 5 en 6 februari in “Manca solo Mozart”. In januari komt Giorgia Trasselli met ” investigation on Alda Merini: it was never a tame woman “(22-23 / 01), terwijl op 12 en 13 februari Ciro Esposito, Salvatore Catanese en Rosario Minervini de protagonisten zijn van”all already on the ground”.

Opnieuw op 26 en 27 februari Danila Stalteri en Fabio Ferrari in de muzikale komedie “Manco Fossi Laura Chiatti”, benoeming van het festival van de Musical Off” Mindie”, die ook zal beschikken over” Le Signorine “Italiaanse vocale Trio in” un caffè con i cantautori”, vrijdag 25 februari en vrijdag 18 maart. Een andere muzikale komedie, in nationale première, is ” Sempre tuo “geschreven en geregisseerd door Riccardo Giannini, met Simone Marzola (10-12 maart), empre Giannini in Mei zal regisseren de komedie”Toc toc”.

Vier glories van het Florentijnse theater: Remo Masini, Patrizia Ficini, Rita Iacone en Mario Salvaderi, zullen de rol van de opera sterren beschreven in “Quartet” door Ronald Harwood, geregisseerd door Marco Predieri (2-3/04). Onder de producties van het theater van de mand uit het rapport: “de mooie fabriek”, de tekst van het verhaal van Stephen Mezzani, gewijd aan de geschiedenis van de fabriek Florentijnse rondsel,van 28 tot 30 januari, “De Kleine Prins”, aan acteurs en poppen, geregisseerd door Raffaele totaro, met Marco Predieri, van 3 tot 6 maart, en “de Goddelijke Komedie”, in de versie in burlesque van de Camaiti, geregisseerd door Marcello Ancillotti, van 24 tot 27 maart.

Ancillotti regisseerde het tweede deel van Goldoni ‘ s holiday trilogie in Mei. Het seizoen zal eindigen met de noviteit ondertekend door Raffaele Totaro “Delitto a villa Albani” met Samuel Osman, ook directeur, totaro zelf en Iacopo Biagoni. Het volledige programma is beschikbaar op de site www.teatrocestello.it.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.