Op een veiling veel van 6 percelen met een waarde van meer dan 2 miljoen euro in Murcia

De regio Murcia blijft een van de gebieden waar steeds meer aantrekkelijke activa worden gepubliceerd, althans in het toonaangevende online veilingplatform Eactivos. Bij deze gelegenheid, zes percelen van hetzelfde perceel gelegen op Carril de Vicente Barza straat in Puente Tocinos, Murcia. Ze bereiken allemaal een waarde van meer dan 2.500.000 euro, niet alleen door hun aard, maar ook door hun locatie. Gebruikers van het platform die willen bieden op dit actief moeten zich vooraf registreren en dan bieden, ten minste, met een hoger bod dan de laatst geregistreerde. De deadline voor het bieden eindigt op 9 mei.

De kenmerken van de grond variëren afhankelijk van het perceel, maar gebruikers zullen bieden voor het geheel niet individueel. In het geval van stedelijk bedrijf nummer 63.320, het is een verstedelijkbare, geïrrigeerde moreral land en heeft een totale oppervlakte van 11 gebieden en 18 centiareas. De boerderij nummer 16.600 is een stedelijke morerale irrigatie met een capaciteit van twaalf gebieden en veertig centiareas. Het bedrijf nummer 13.180 bevindt zich momenteel in de urbanisatiefase en heeft een oppervlakte van vier gebieden en een centiarea. Wat betreft de boerderij nummer 13,192, het wordt beschouwd als stedelijk en heeft een lengte van vier gebieden en een centiarea. Ook de boerderij nummer 57.456. het is gekwalificeerd als urbaniseerbaar land, van 25 gebieden, 15 centiareas en 45 vierkante decimeters, waarvan een segregatie van 97.0083 m2 werd beoefend. Tot slot, de finca nummer 60.843 van rustieke natuur heeft een oppervlakte van 309.71 m2.

Hoe kan ik bieden op dit land?Ten eerste kan iedereen deelnemen aan een actieve veiling van Easets. Bij toegang tot het web (http / /eactivos /), moet de registratie in de database worden uitgevoerd via de knop in de rechterbovenhoek en voer de persoonlijke gegevens in die nodig zijn: naam, achternaam, geslacht, enz.. Het is belangrijk om een geldig telefoonnummer te hebben, omdat u automatisch een SMS ontvangt ter bevestiging van uw profiel en het moet worden ingevoerd om het te valideren. Zodra dit is gedaan, kunt u deelnemen aan een veiling door het invoeren van een bedrag hoger dan het laatste bod van de startprijs. Ook in het geval van deelname voor een andere persoon of voor een bedrijf, moet een ander gebruikersprofiel worden aangemaakt met de bijbehorende gegevens.

Eactivos, een betrouwbare website met een lange geschiedenis in de sectorhet online veilingplatform eactivos is in 2009 ontstaan door de hand van Activos Concursales SL, een entiteit gespecialiseerd in faillissementsregelingen. Via deze software heeft Eactivos meer dan 15.000 aankopen en verkopen van activa beheerd vanuit faillissementsprocedures en is het het enige platform in het hele land dat al het noodzakelijke Beheer centraliseert naar de faillissementsadministratie en handelsrechtbanken. Ook de gegevens, gecertificeerd door het Office of justification of dissemination, OJD, laten zien dat ze niet stoppen met groeien: alleen al in 2021 ontving Eactivos meer dan 3 miljoen bezoeken van meer dan 240.000 gebruikers. Deze gespecialiseerde eenheid heeft operationele delegaties in de Valenciaanse Gemeenschap, Catalonië, Madrid, Aragon, Galicië, Andalusië, Baskenland, de Balearen en de Canarische Eilanden, waar het efficiënt kan bijwonen en begeleiden eindgebruikers en Faillissementsbeheerders.

Geef een antwoord